Aanbiedingen overtochten Tirrenia

Ontdek het voordeel van de Tirrenia-overtochten voor uw vakantie!

 • top

  Best Offer

  Met de aanbieding Best Offer kunt u het hele jaar door met uw auto reizen voor uiterst speciale tarieven.

  VAARROUTES

  Napoli-Palermo het hele jaar door
  Civitavecchia-Olbia het hele jaar door
  Genua-Porto Torres het hele jaar door

  REGELS EN VOORWAARDEN

  Aanbieding voor passagiers met auto (tot 5 m lengte en 2.2 m hoogte) met of zonder cabine.
  Voertuigen die goederen vervoeren, bestelbussen en pick-ups vallen niet onder de aanbieding.
  De speciale aanbiedingen zijn beschikbaar tot volledige bezetting van de beschikbare plaatsen van de actie, plaatsen verschillen afhankelijk van de datum en lijn.
  De tickets Best Offer zijn niet terugbetaalbaar, ook niet gedeeltelijk, ook niet in geval van wijziging maar kunnen worden gewijzigd. Elke wijziging brengt een betaling met zich mee van €25 plus eventuale tariefverschillen tussen het betaalde en nieuwe bedrag op het moment van de wijziging.
  De aanbieding, indien beschikbaar, wordt automatisch toegepast tijdens de boeking.

 • top

  Best Offer Moto

  Met de aanbieding Best Offer Moto kunt u het hele jaar door met uw motor reizen voor uiterst speciale tarieven.

  VAARROUTES

  Civitavecchia - Olbia - Civitavecchia
  Civitavecchia - Arbatax - Civitavecchia
  Civitavecchia - Cagliari - Civitavecchia
  Genua - Olbia - Genua
  Genua - Arbatax - Genua
  Genua - Porto Torres - Genua
  Napels - Palermo - Napels
  Napels - Cagliari - Napels
  Cagliari - Palermo - Cagliari

  REGELS EN VOORWAARDEN

  De aanbieding is voor passagiers reizend met motor met of zonder cabine.
  De aanbieding is beschikbaar tot volledige bezetting van de beschikbare plaatsen van de actie, het aantal verschillt afhankelijk van de datum en lijn.
  De geboekte tickets zijn niet terugbetaalbaar, ook niet gedeeltelijk, ook niet in geval van wijziging maar kunnen worden gewijzigd.
  Elke wijziging brengt een betaling met zich mee van €25 plus eventuale tariefverschillen tussen het betaalde en nieuwe bedrag op het moment van de wijziging.
  De aanbieding, indien beschikbaar, wordt automatisch toegepast door het systeem tijdens de boeking.

 • top

  AANBIEDING CAMPER, AANHANGWAGEN, BESTELBUSJES, MINIBUS EN AANHANGERS

  Vandaag, dankzij Tirrenia kunt u met uw camper, caravan, persoons- of minibus en aanhangwagen reizen voor speciale tarieven. Profiteer van de speciale aanbiedingen op maat voor u.
   

  VAARROUTES

  Civitavecchia - Olbia - Civitavecchia
  Civitavecchia - Arbatax - Civitavecchia
  Civitavecchia - Cagliari - Civitavecchia
  Genua - Olbia - Genua
  Genua - Arbatax - Genua
  Genua - Porto Torres - Genua
  Napels - Palermo - Napels
  Napels - Cagliari - Napels
  Cagliari - Palermo - Cagliari

  REGELS EN VOORWAARDEN

  De aanbieding, wanneer beschikbaar, wordt automatisch door het systeem weergegeven tijdens de boekingsprocedure. Speciaal voor voertuigen tot 7 meter lengte.
  De aanbieding is beschikbaar tot volledige bezetting van de beschikbare plaatsen van de actie, het aantal verschilt afhankelijk van de datum en lijn. De geboekte tickets zijn niet terugbetaalbaar, ook niet gedeeltelijk, ook niet in geval van wijziging maar kunnen worden gewijzigd. Elke wijziging brengt een betaling met zich mee van €25 plus eventuale tariefverschillen tussen het betaalde en nieuwe bedrag op het moment van de wijziging. In het algemeen zijn de speciale aanbiedingen, daar waar niet anders is vermeld, niet met terugwerkende kracht, noch toepasbaar op andere kortingen of acties. De aanbieding, indien beschikbaar, wordt automatisch toegepast door het systeem tijdens de boeking. Met het basistarief zijn te boeken: extra passagiers, auto's en cabines.

 • top

  INWONERS TARIEVEN

  Om van de korting voor inwoners en geborenen in Sardinië te kunnen profiteren, moeten de passagiers tijdens de aankoop en boarding een geldig indentiteitsbewijs tonen die de korting voortbrengt. Wanneer deze documentatie niet aanwezig is tijdens de boarding, wordt het ticket met korting geannuleerd en zal er een nieuw ticket moeten worden aangeschaft voor de volle prijs. Er geldt geen geldteruggave voor "Inwoners/geborenen"-tickets. Als dit ticket gecombineerd is met een andere speciale aanbieding, vervalt deze ook.
  Wanneer de inwoner of geborene samen reist met een partner/ hun kinderen met recht op de korting, wordt de korting toegekend door het indienen van een eigen verklaring, zonder de noodzaak van de indiening van het "Stato di Famiglia" document.
  Wanneer de partner en de kinderen die geen inwoners zijn van Sardinië zonder de inwoner/geborene reist, moeten samen met het ticket het "Stato di famiglia" document tonen en een geldig identiteitsbewijs van alle verbonden passagiers.
  Het voertuig krijgt alleen korting als de eigenaar inwoner of geboren is in Sardinië.