Aanbieding camper, aanhangwagen, bestelwagen, minibus en aanhanger

Bekijk alle details over de camper, aanhangwagen, bestelwagen, minibus en aanhanger aanbieding van MOBY Lines - MOBY Pex Camper

 • top

  Details

  Reis altijd voordelig en in complete vrijheid met MOBY Pex Camper: aanbieding voor alleen de heen- of terugreis voor 1 persoon + camper, aanhangwagen, bestelwagen, minibus of aanhanger (voertuigen uit catagorie 9 en 9C).

  Lengte limieten
  - Sardinië: 6 meter voor bestelwagens, 7 meter voor andere voertuigen
  - Elba: 6 meter voor alle voertuigen
  - Corsica: 6 meter voor bestelwagens, geen limieten voor andere voertuigen

 • top

  Vaarroutes

  Overtochten Sardinië
  Genua - Olbia / Olbia - Genua
  Livorno - Olbia / Olbia - Livorno
  Piombino - Olbia / Olbia - Piombino
  Civitavecchia - Olbia / Olbia - Civitavecchia

  Overtochten Corsica

  Genua - Bastia / Bastia - Genua
  Livorno - Bastia / Bastia - Livorno
  Nice - Bastia / Bastia - Nice

  Overtochten Elba Island
  Piombino - Portoferraio / Portoferraio - Piombino
  Piombino - Cavo / Cavo - Piombino

 • top

  Hoe te boeken

  Voor het Pex Camper pakket zult u gedurende de boeking ten minste één passagier en èèn voertuig van de catagorie 9 (camper, aanhangwagen, bestelwagen, minibus en aanhanger) moeten reserveren.

  1. Reserveren (links bovenaan): kies de datum en lijn (zie paragraaf Lijnen) van uw reis en klik op de knop: ZOEK >> voor de pagina van Beschikbaarheid
  2. Pagina Beschikbaarheid: kies de reis met de speciale aanbieding Pex Camper (laatste kolom aan de rechterkant) en klik op de knop: BEREKEN TARIEF >> voor de Boekingspagina
  3. Pagina Boeking: selecteer Camper in garage (cat.9C) en Aanhangwagen, Bestelwagen, Minibus en Aanhanger (cat. 9) in het  gedeelte voertuig, beschrijf de lengte en  hoogte van het voertuig in centimeters en  klik op de knop BEREKEN TARIEF >> het  systeem zal u één of meerdere tarieven  laten zien en zal de meest voordelige  selecteren.
  4. Selecteer de gewenste prijs en ga door naar  het aanschaf gedeelte door op de knop  DOORGAAN te klikken
 • top

  Normen

  • Voor het Pex Camper pakket zult u gedurende de boeking ten minste één passagier en èèn voertuig van de catagorie 9 (camper, aanhangwagen, bestelwagen, minibus en aanhanger) moeten reserveren.
  • De speciale aanbiedingen zijn beschikbaar tot volledige bezetting van de hiervoor bestemde plaatsen (beschikbaarheid naar datum en vaarroute) en alleen toepasbaar in de aanwezigheid van Best Price.
  • Er geldt geen geldteruggave, ook niet gedeeltelijk, voor geen van de lijnen/vaarroutes. In het geval van annulering  zal er een extra betaling worden gerekend gelijk aan de totale reeds betaalde prijs.
  • Het verkregen ticket met de speciale aanbiedingen is wijzigbaar voor de bestemmingen Sardinië en Corsica. Elke wijziging brengt een extra betaling met zich mee, per route, gelijk aan € 10,00 (Corsica) o € 25,00 (Sardinië), naast de eventuele tarief verschillen. De aangegeven extra betalingen worden ook toegepast in geval van een verandering van een passagiersnaam. Met de uitzondering van Elba voor de route S.Teresa – Bonifacio en v.v., waar het ticket niet wijzigbaar is (noch wijziging passagiersnaam).
  • Te boeken voor het algemene tarief: passagiers en, voor Sardinië en Corsica, auto en cabine.
  • Eventuele voertuigen die de lengtebeperkingen overschrijden, kunnen op verzoek worden aangehaald.
  • De aanbieding is nooit met terugwerkende kracht, noch verkrijgbaar met andere kortingen of aanbiedingen.
  • Als u toestemt aan een aanbieding die de reservering van een voertuig voorziet, zal deze worden gecontroleerd door het Moby personeel voor de daadwerkelijke inscheping van het voertuig. Als het voertuig niet overeenkomt met de algemene voorwaarden zal er een extra bedrag worden gerekend.
  • In het algemeen, indien er door het Moby personeel wordt geconstateerd dat de reservering niet overkomt met het voertuig, zal er een extra betaling worden gerekend.
  • De extra betalingen komen in het algemeen overeen met het maximale tarief van onze prijslijsten.

  We raden u de aanschaf van een annuleringsverzekering aan.