Aanbieding Best Offer Moto

Bekijk alle details over de Best Offer Moto aanbieding van MOBY Lines

 • top

  Details

  Profiteer van het vermaak en comfort van het reizen op een MOBY Lines veerboot, altijd met zeer voordelige tarieven!
  Profiteer nu van de Best Offer Motor aanbieding: naast het Best Price systeem is er nu een speciale aanbieding gericht op passagiers met motor.
  Het systeem suggereert automatisch de beste tarieven met een Best Offer aanbieding, indien beschikbaar.

 • top

  Vaarroutes

  Overtochten Sardinië
  Genua - Olbia / Olbia - Genua
  Livorno - Olbia / Olbia - Livorno
  Piombino - Olbia / Olbia - Piombino
  Civitavecchia - Olbia / Olbia - Civitavecchia

  Overtochten Corsica
  Genua - Bastia / Bastia - Genua
  Livorno - Bastia / Bastia - Livorno
  Nice - Bastia / Bastia - Nice

  Tussen Sardinië en Corsica
  Santa Teresa di Gallura - Bonifacio / Bonifacio - Santa Teresa di Gallura

 • top

  Hoe te boeken

  Voor het Best Offer Motor pakket zult u gedurende de boeking ten minste één passagier en een motor moeten reserveren.

  1. Reserveren (links bovenaan): kies de datum en lijn (zie paragraaf Lijnen) van uw reis en klik op de knop: ZOEK >> voor de pagina van Beschikbaarheid
  2. Pagina Beschikbaarheid: kies de reis met de speciale aanbieding Best Offer Motor (laatste kolom aan de rechterkant) en klik op de knop: BEREKEN TARIEF >> voor de Boekingspagina
  3. Pagina Boeking: selecteer motor in het gedeelte voertuig en klik op de knop BEREKEN TARIEF >> het systeem zal u één of meerdere tarieven laten zien en zal de meest voordelige selecteren.
  4. Selecteer de gewenste prijs en ga door naar het aanschaf gedeelte door op de knop DOORGAAN te klikken
 • top

  Normen

  • De aanbiedingen zijn bestemd voor passagiers met motor.
  • De speciale aanbiedingen zijn beschikbaar tot volledige bezetting van de hiervoor bestemde plaatsen (beschikbaarheid naar datum en vaarroute).
  • De speciale aanbiedingen zijn geldig voor al onze bestemmingen maar alleen in de aanwezigheid van het Best Price tarief.
  • Op grote lijnen zijn de speciale aanbiedingen niet direct beschikbaar op de haven tijdens de dag van vertrek maar moeten gereserveerd zijn.
  • Het verkregen ticket met de speciale aanbiedingen is wijzigbaar voor de bestemmingen Sardinië en Corsica. - Elke wijziging brengt een extra betaling met zich mee, per route, gelijk aan € 10,00 (Corsica) o € 25,00 (Sardinië), naast de eventuele tarief verschillen. De aangegeven extra betalingen worden ook toegepast in geval van een verandering van een passagiersnaam. Met de uitzondering van Elba voor de route S.Teresa – Bonifacio en v.v., waar het ticket niet wijzigbaar is (noch wijziging passagiersnaam).
  • Voor het verkregen ticket met de speciale aanbiedingen geldt geen geldteruggave, ook niet gedeeltelijk, voor geen van de lijnen/vaarroutes. In het geval van annulering moet het ticket zal er een extra betaling worden gerekend gelijk aan de totale reeds betaalde prijs.
  • In het algemeen zijn de speciale aanbiedingen, indien niet specefiek vermeld, niet met terugwerkende kracht, noch verkrijgbaar met andere kortingen of aanbiedingen.
  • Als u toestemt met een aanbieding die de reservering van een voertuig voorziet, zal deze worden gecontroleerd door het Moby personeel voor de daadwerkelijke inscheping van het voertuig. Als het voertuig niet overeenkomt met de algemene voorwaarden zal er een extra bedrag worden gerekend.
  • In het algemeen, indien er door het Moby personeel wordt geconstateerd dat de reservering niet overeenkomt met het voertuig, zal er een extra betaling worden gerekend.
  • De extra betalingen komen in het algemeen overeen met het maximale tarief van onze prijslijsten.

  We raden u de aanschaf van een annuleringsverzekering aan.