Aanbieding luxe behandeling V-Class

Bekijk alle details over de luxe behandeling V-Class aanbieding van MOBY Lines

 • top

  Details

  Als u uzelf wilt verwennen, vertrek dan met Moby Lines in V-Class. Gemaakt om de meest veeleisende client tevreden te stellen, is V-Class een speciale behandeling samengesteld door een pakket van speciale service. Na de boarding begint de overtocht in een gezellige cabine of suite voorzien van het hoogste comfort: een ontspannende douche, een beetje ontspanning voor de televisie. Daarna bent u klaar om de vele verdiensten van schip te ontdekken: restauranten, pizzaria's, ijsbars, Show lounge en een gezellige engelse pub. In de ochtend zult u uitgerust ontwaken en de dag op de beste manier beginnen. Daarnaast kunt u ontbijten in uw kamer of in de zaal van het restaurant waar u van een heerlijk en uitgebreid ontbijt kunt genieten bestaand uit een Amerikaans buffet.
  De V-class behandeling is te boeken op alle afvaarten (MOBY Otta en MOBY Drea), op de Genua - Olbia -  Genua lijn van 15/05/18 tot 28/10/18.

 • top

  Vaarroutes

  Overtochten Sardinië
  Genua - Olbia / Olbia - Genua

 • top

  Hoe te boeken

  1. Reserveren (links bovenaan): kies de datum en lijn (zie paragraaf Lijnen) van uw reis en klik op de knop: ZOEK >> voor de pagina van Beschikbaarheid
  2. Pagina Beschikbaarheid: kies een nachtelijke overtocht Genua - Olbia - Genua, (let op dat het symbool van de cabine niet rood doorstreept is) en klik op de knop: BEREKEN TARIEF >> voor de Boekingspagina
  3. Pagina Boeking: selecteer de cabine naar wens met de formulering V-Class in het gedeelte cabine en ligstoel en klik op de knop BEREKEN TARIEF >> het systeem zal u één of meerdere tarieven laten zien en zal de meest voordelige selecteren.
  4. Selecteer de gewenste prijs en ga door naar het aanschaf gedeelte door op de knop DOORGAAN te klikken
 • top

  De V-Class behandeling houd in

  • arrangement in cabine of suite op het hoogste dek met service, tv, radio, phon koelkast, bar.
  • badkamer assecoires gepersonaliseerd door V-Class.
  • Ontbijten in kamer of met het Amerikaans buffet met gereserveerde tafel in het V-class restaurant.