De eerste zon, de eerste reizen!

Bekijk de Lentefeest aanbieding van MOBY en Tirrenia

Super Lente

MOBY en Tirrenia verwelkomen de lente met een speciale actie!
Om de komst van het zomerseizoen te begroeten nemen wij u mee naar een droomeiland tegen gereduceerde tarieven! Verspil geen tijd, ontdek de Super Lente aanbieding en boek nu met 100% korting op het volwassen tarief!

Uw lente kleedt zich in kleur met MOBY en Tirrenia! 


Hoe wordt de Super Lente actie toegepast?

De actie is zichtbaar tijdens het gehele boekingsproces en vereist geen kortingscode. 

In de kalenderpagina kunt u de dagen zien waar de "Super Lente" promotie beschikbaar is door het filter aan de linkerkant te selecteren zoals in de afbeelding hieronder.

Festa-Primavera-MOBY-NL


Tijdens het boekingsproces is de aanbieding, indien toegepast, zichtbaar in het boekingsoverzicht aan de rechterkant van de pagina.

Festa-Primavera-MOBY-2-NL


Kies nu een van onze prachtige bestemmingen!

Ontdek de prijzen voor 2 volwassenen.


Prijs voor twee volwassenen inclusief belastingen en kosten per route. Geldig in combinatie met de promotie "Super Lente" voor boekingen van 16/03/2019 tot 20/03/2019 voor vertrekken van 16/03/2019 tot 31/12/2019 (exclusief Tremiti). Tot volledige bezetting van alle beschikbare plaatsen voor het initiatief op de data waarop het is gepland. Aanbod onder voorbehoud van beperkingen. Info: www.mobylines.nl

Normen

 • De korting wordt toegepast op het passagierstarief van een volwassene per ticket, exclusief BTW.
 • Om de korting te krijgen is het noodzakelijk dat de volwassene minstens één kind (van 4 tot 11 jaar) of een andere volwassene tegelijkertijd boekt.
 • Boekingen moeten worden gemaakt van 16/03/2019 tot 20/03/2019, voor MOBY- of TIRRENIA-bestemmingen (behalve Tremiti) in de periode van 16/03/2019 tot 31/12/2019, onder voorbehoud van de beschikbaarheid van zitplaatsen gereserveerd voor het initiatief, op de meeste vertrekken (de promotie is ook geldig op sommige afvaarten in augustus).
 • De korting wordt enkel toegekend bij aankoop van MOBY of TIRRENIA tickets.
 • De korting kan alleen gebruikt worden op tickets op naam.
 • De korting wordt alleen toegepast om korting te krijgen op een nieuw ticket, niet bij een wijziging.
 • Het aanbod is niet retroactief.
 • Als de volwassene of het kind in het ticket annuleert, vervalt de korting voor de volwassene automatisch.
 • Als het ticket wordt geannuleerd of gewijzigd, zal de geldigheid van de kortingscode ook automatisch verlopen.
  De korting kan gecombineerd worden met alle speciale aanbiedingen MOBY of Tirrenia, maar niet met andere tickets of vouchers uitgegeven voor andere acties, aanbiedingen van andere operatoren, groepstarieven of speciale overeenkomsten.
 • Voor tickets naar Elba, Bonifacio (Corsica) - Santa Teresa di Gallura en vice versa, is het aanbod niet direct beschikbaar in de haven.
 • Het verkregen ticket met de speciale aanbiedingen is wijzigbaar voor de bestemmingen Sardinië, Corsica en Sicilië. Elke wijziging brengt een extra betaling met zich mee, per route, gelijk aan € 10,00 (Corsica) o € 25,00 (Sardinië - Sicilië), naast de eventuele tarief verschillen. De aangegeven extra betalingen worden ook toegepast in geval van een verandering van een passagiersnaam. Met de uitzondering van Elba voor de route S.Teresa – Bonifacio en v.v., waar het ticket niet wijzigbaar is (noch wijziging passagiersnaam).
 • In geval van annulering is de boete gelijk aan het totaalbedrag van het ticket. Dit geldt voor alle aangesloten passagiers die tijdens de boeking zijn ingevoerd.
 • Indien de medewerkers van de havendienst afwijkingen ontdekken in de reservering ten opzichte van wat er zich bij het boarden bevind, wordt het ticket met korting geannuleerd en moet een nieuw ticket worden gekocht tegen het volle tarief.