Speciale aanbieding voor inwoners of geborenen in Sardinië

Bekijk alle details van de aanbieding van MOBY voor inwoners of geborenen in Sardinië

 • top

  Details

  Wie verdient er meer een speciale aanbieding van MOBY Lines voor Sardinië dan zij die er wonen! De passagiers wonend of geboren in Sardinië hebben directe toegang tot de speciale aanbieding, indien beschikbaar, of hebben recht op de afgeprijsde tarieven van 30% van de prijslijst, als alle andere speciale aanbiedingen niet meer beschikbaar zijn.

 • top

  Vaarroutes

  Overtochten Sardinië:
  Genua - Olbia / Olbia - Genua
  Livorno - Olbia / Olbia - Livorno
  Piombino - Olbia / Olbia - Piombino

 • top

  Hoe te boeken

  1. Reserveren (links bovenaan): kies de datum en lijn (zie paragraaf Lijnen) van uw reis en klik op de knop: ZOEK >> voor de pagina van Beschikbaarheid
  2. Pagina Beschikbaarheid: kies een overdaagse reis en klik op de knop: BEREKEN TARIEF >> voor de Boekingspagina
  3. Pagina Boeking: selecteer het gedeelte Inwonend of geboren zijn in Sardinië (beperkte plaatsen) en klik op de knop BEREKEN TARIEF >> het systeem zal u één of meerdere tarieven laten zien en zal de meest voordelige selecteren.
  4. In het geval er geen beschikbare plaatsen meer zijn voor inwoners, annuleer dan de selectie en bereken opnieuw de prijs; het systeem zal hoe dan ook de meest goedkope prijs aangeven.
  5. Selecteer de gewenste prijs en ga door naar het aanschaf gedeelte door op de knop DOORGAAN te klikken
 • top

  Normen

  Verifieer voordat u boekt of u in aanmerking komt voor de Sardijnse korting!

   
  • Voor de toepassing van de Sardijnse korting moeten alle passegiers beschikken over een geldig identiteitsbewijs dat aangeeft dat deze in Sardinie zijn geboren of inwoners zijn van een Sardijnse gemeenschap. In geval van koppels of samenwonenden moet men bewijzen, bijv. met een ID-kaart of Paspoort, dat deze in dezelfde familie wonen.
  •  Als u met minderjarigen reist is het noodzakelijk een document bij u te hebben dat bewijst dat de kinderen behoren tot degenen die recht hebben op de Sardijnse korting of bij dezelfde familie wonen.
  • Als deze voorwaarden niet in acht worden genomen en tijdens de boarding worden waargenomen, bijv. een passagier beschikt niet over de juiste legitimatiebewijzen, zal het ticket geheel worden geannuleerd en niet worden terugbetaald. Er zal een nieuw ticket aangeschaft moeten worden.
  • In geval van annulering van een boeking met Sardijnse korting gecombineerd met het Best Offer tarief zal er een boete worden toegepast van 100%.
  • Voor sommige afvaarten zijn de beschikbare plaatsen met Sardijnse korting beperkt.