Lees onze adviezen voor het reizen met uw huisdieren

Reisadvies

nl_4zampe_consigli_landing_title1Schaf een ticket aan en vergeet de muilkorf en leiband niet. Om comfortabel te reizen en de behoeftes van iedereen te respecteren boekt u een speciaal uitgeruste cabine.

nl_4zampe_consigli_landing_title2


Vergeet niet om een voerbak mee te nemen voor voedsel, genoeg voedsel voor de overtocht, leiband, muilkorf en grit voor hun behoeftes.

nl_4zampe_consigli_landing_title3


Doe ze tijdens de reis aan de lijn om ze niet te verliezen en zet uw mobiele nummer in de halsband. Het kan ook handig zijn om een recente foto van ze mee te nemen om het gemakkelijker te maken ze terug te vinden in geval ze besluiten een wandelingetje alleen te maken!

nl_4zampe_consigli_landing_title4


Voor de afvaart is het noodzakelijk een medisch onderzoek te voltooien. U kunt zich bij de dierenarts raadplegen voor eventuele speciale behoeftes van uw huisdier op basis van de gekozen bestemming. Voor een positieve uitslag zijn noodzakelijk: basisvaccinaties (ziekte van Carré, Parvovirose, Leptospirose, besmettelijke hepatitis), hondsdolheid vaccinatie (voor enkele bestemmingen) ontworming tegen interne parasieten, anti-parasieten behandelingen tegen vlooien en teken.

  nl_4zampe_consigli_landing_title5In het buitenland kunnen de plaatselijke autoriteiten vragen naar het Europese paspoort, microchip, het medische gezondheidscertificaat en het verplichte vaccinatie-bewijs (hondsdolheid moet minstens 21 dagen voor het vertrek zijn getest).