Betalingsmethodes

Moby heeft 2 betalingsmethodes online beschikbaar: Creditcard en PayPal. Kies de overtocht en koop het ticket op een compleet veilige manier.

img_pagamento_1

Creditcard
U kunt vooruitbetaalde Creditcards gebruiken of de oplaadbare van Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club. Voor de transactie voert u de CVV code in, te vinden op de achterkant (voorkant voor American Express) van de Creditcard.

logo_amazonpay-primary-fullcolor-positive-transparent

Amazon Pay
Amazon maakt winkelen gemakkelijker door de reeds ingevoerde gegevens van uw Amazon account te gebruiken om de betaling te voltooien op de website van (naam verkoper). U hoeft geen andere inloggegevens in te voeren dan die van uw Amazon account. Een makkelijke en veilige manier van online shoppen.

img_P_metodi_pagamento

Paypal
Paypal is een online en gratis betalingsmethode, snel en betrouwbaar.
Na de boeking te hebben voltooid, klik op de betalingsmethode PayPal. Het systeem zal u doorschakelen met de pagina PayPal waar u het emailadres en wachtwoord van uw rekening invoert, of toegang kan verkrijgen tot de procedure Om een nieuwe aan te maken.
Door deze methode te kiezen wordt het bedrag direct op uw PayPal rekening geladen en uw financiele gegevens worden nooit doorgegeven aan de verkoper.