Nieuw: boek Tirrenia vanaf de MOBY website

Boek Tirrenia vanaf de MOBY website

Vanaf vandaag kunt u ook Tirrenia kiezen direct op onze MOBY website.
Meer afvaarten, meer keuze, meer voordeel!
Ontdek alles over Tirrenia : de maatschappij, de overtochten, de accommodaties, de diensten aan boord, de vloot.

DE MAATSCHAPPIJ

Tirrenia is een veerdienstmaatschappij van groot belang in de zeetransportsector.
Met haar vaarroutes kunnen de meeste Italiaanse havens bereikt worden dankzij dagelijkse overtochten naar Sardinië, Sicilië en de Tremiti eilanden.

NIEUW IN 2016: FLAT TARIEF

NIEUW IN 2016: FLAT TARIEF

BEWONERS EN NATIVES KUNNEN OOK IN AUGUSTUS MET EEN VAST TARIEF REIZEN ZONDER BEPERKINGEN T/M VOLLEDIGE BEZETTING VAN DE BESCHIKBARE PLAATSEN.

Dit tarief is ontworpen om het makkelijker te maken voor Sardijnen om het eiland te bereiken in de zomer, wanneer de vraag naar overtochten toeneemt en de tarieven in het hoogseizoen omhoog gaan.
Daarom hebben zij het hele haar door dezelfde tarieven.

DE VAARROUTES

Tirrenia verbindt het grootste gedeelte van de Italiaanse havens met Sardinië, Sicilië en de Tremiti eilanden.
Overtochten overdag en 's nachts, het hele jaar door, garanderen een ruime vertrekkeuze.

DE VAARROUTES

BEKIJK DE OVERTOCHTEN

Bestemming Sardinië

Genua-Olbia-Genua
Civitavecchia-Olbia-Civitavecchia
Genua-Porto Torres-Genua
Civitavecchia-Cagliari- Civitavecchia
Napels-Cagliari- Napels
Civitavecchia-Arbatax- Civitavecchia
Genua-Arbatax- Genua
Olbia-Arbatax- Olbia
Arbatax-Cagliari- Arbatax

Bestemming Sicilië

Napels – Palermo- Napels
Cagliari – Palermo- Cagliari

Bestemming Tremiti Eilanden

Termoli – Tremiti

DIENSTEN AAN BOORD

DIENSTEN AAN BOORD

Ontspanning en vermaak zijn twee basisvereisten voor een reis in het teken van plezier.
Daarom heeft Tirrenia nieuwe diensten geïntroduceerd en talrijke entertainmentmogelijkheden, om zo het niveau van de standaard hotelnormen te bereiken.

Ontdek de diensten aan boord

Koffie- en snackbar
Onze gezellige bars en cafés bieden u een ruim aanbod aan kwaliteitsproducten.

Restaurant a la carte
Onze koks aan boord verzorgen elke dag nieuwe en smakelijke menu's, geinspireerd op de smaakvolle mediterraanse gerechten, met producten uit de regionale keukens. In onze restaurants bieden we de hoogste kwaliteit voor de correcte prijs.

Self Service Restaurant

In ons selfservice-restaurant ontdekt u vele authentieke recepten, een grote verscheidenheid aan menu's speciaal voor volwassenen en kinderen en, bovenal, kwaliteit en vers, altijd met de juiste prijs. Het versgebakken brood oude traditie van Tirrenia!

Kindergedeelte

Voor het vermaak van onze kleine passagiers, en voor de onspanning van mama en papa, hebben we een  gedeelte ingericht speciaal voor kinderen.

Shopping
We hebben nieuwe winkels in onze vloten geïntroduceerd, zoals een elegante boutique met gevarieerde kwaliteitsproducten, waar u tijdschriften, gadgets, souvenirs, kinderspelen, levensmiddelen, lokale (ambachts)producten, technologische producten en nog veel meer kunt kopen.

Bioscoop en televisie via satelliet
Onze bioscoop aan boord, dankzij een overeenkomst met Warner Bros, zenden films uit afkomstig uit de periode van de eerste 90 jaar vanaf de eerste film.
Dankzij satelliettelevisie, geïntroduceerd op alle passagiersschepen, zowel in de publieke ruimtes als in de suites, kunt u televisieprogramma's kijken tijdens de overtocht.

DE CABINES

Tirrenia wil graag dat u fris en uitgerust uw bestemming bereikt, zonder uw privacy te verliezen.
Daarom kunt u kiezen uit comfortabele ligstoelen voor een speciale prijs, of cabines voor twee of vier personen, met of zonder raam, uitgerust met alle nodige comfort voor een plezierige reis.

DE CABINES

DE VEERBOTEN

DE VEERBOTEN

De Tirreniavloot bestaat uit veerboten gebouwd na 2000, geheel gerenoveerd de tijdens de afgelopen jaren: hierdoor garandeert Tirrenia de hoogste veiligheidsnormen en kan als de meest moderne van de Middellandse Zee worden beschouwd.
Nieuwe winkels, speciale cabines voor dieren, uitzendingen van recente films (dankzij een overeenkomst met Warner Bros), Televisie, GSM-service met roaming naar alle nationale en internationale operators, en, waar beschikbaar, Wifi.
Alle Tirrenia schepen worden gewaarborgd door het Klasse Certificaat, Passagiers Veiligheidscertificaat en door het Safety Management System.