Kortingsbon 25%

Met elk MOBY en TIRRENIA ticket krijgt u een kortingsbon die u voor de eerstvolgende reis kunt gebruiken

Ontdek de moby-aanbiedingen voor Sardinië, Corsica, Elba, Sicilië en Tremiti.

Wanneer u een MOBY- of Tirreniaticket heeft gekocht binnen 30/09/2017 en een kortingsbon van 25% van het betaalde bedrag heeft ontvangen, exclusief BTW, kunt u deze t/m 31/12/2017 gebruiken (voor heen- en terugreizen, beide afvaarten moeten binnen 31/12/2017 vallen).

  • De kortingsbon is niet onderling verwisselbaar tussen de twee maatschappijen. Een kortingsbon verkregen door de aanschaf van een MOBY ticket, kan alleen gebruikt worden op Moby afvaarten, terwijl een kortingsbon verkregen door een aanschaf van een TIRRENIA ticket alleen bruikbaar is voor TIRRENIA afvaarten.
  • De kortingsbon kan worden gebruikt voor een toekomstig ticket voor alle MOBY- of TIRRENIA- (niet onderling verwisselbaar tussen de twee maatschappijen) bestemmingen tot volledige bezetting van de beschikbare plekken bestemd voor de actie, tijdens de datums waarop deze kan worden toegepast.
  • De korting is geldig vanaf de derde dag na de boeking, voor afvaarten t/m het einde van het jaar en hoe dan ook volgend op, of gelijk aan de heenreis.
  • De kortingsbon kan alleen worden gebruikt op nieuwe aankopen die een waarde hebben (exclusief BTW) hebben van meer of gelijk aan de bon zelf.
  • Als het ticket met de korting wordt geannuleerd, wordt automatisch ook de geldigheid van de kortingscode geannuleerd.
  • De kortingsbon is toepasbaar op alle MOBY of TIRRENIA speciale aanbiedingen, maar niet samen met andere tickets, kortingsbonnen of vouchers voor andere acties en op aanbiedingen van andere maatschappijen.
  • De kortingsbon kan alleen worden gebruikt om een korting te verkrijgen op het MOBY of TIRRENIA nieuwe ticket, niet op een wijziging.
  • De aanbieding werkt niet met terugwerkende kracht.

Aanbieding niet meer geldig. Schrijf u in voor de newsletter om op de hoogte te blijven van toekomstige aanbiedingen.