Overtochten Livorno - Bastia - Livorno

Ontdek de laatste aanbiedingen voor de overtochten Livorno - Bastia - Livorno op MOBY Lines

Livorno Bastia Livorno
Livorno - Bastia
1 passagier
one way vanaf
> Terugreis

Boek

Actieve
19 maart - 27 oktober
De havens

Haven van Livorno - Stazione Marittima
Haven van Bastia - Gare Maritime

Reisduur
4h (overdag)
Tijden
overdaagse overtochten
Maatschappij
MOBY

Met de voordelige aanbiedingen voor overtochten Livorno - Bastia op Mobylines.nl kunt u de Franse stad in alle comfort bereiken profiterend van zeer aantrekkelijke prijzen.

De historische hoofdstad van het eiland Bastia, gelegen in het noord-oosten van Corsica, vormt de grootste toeristische haven en belangrijkste zakencentrum van het eiland. Bastia, en dan vooral het historische gedeelte van de stad, is gekenmerkt door de vele bouwerken in italiaanse stijl afkomstig uit de 19e eeuw. Alleen al dit antieke gedeelte van de stad is zeker een bezoekje waard.

Vertrek het door met de Livorno - Bastia lijn van MOBY Lines, de comfortabele MOBY veerboten brengen u naar Corsica in slechts 4h!

MOBY Night

In het hoogseizoen zijn er dagelijkse afvaarten in de ochten en daarnaast nog de formule MOBY Night: de avond voor vertrek kunt u al boarden, uw auto parkeren in de ruime garage en daarna lekker uitrusten in uw cabine.

In Livorno gaat u tussen 20:30 n en 23:30 aan boord.

Beschikbare aanbiedingen

 • Best Offer

  Profiteer nu van de superaanbieding van MOBY Lines bestemd voor passagiers met auto, met of zonder cabine!

 • Best Offer Moto

  Profiteer nu van de superaanbieding van MOBY Lines bestemd voor passagiers met auto!

 • Camper, aanhangwagen, bestelbusjes, minibus en aanhangers

  MOBY Pex Camper. Reis altijd voordelig en in complete vrijheid met de aanbieding voor 1 persoon + camper, aanhangwagen, bestelwagen, minibus en aanhanger.

 • MOBY Night

  Uw vakantie begint al voor vertrek! Optimaliseer kosten en overplaatsingen door al aan boord te gaan tijdens avond voor vertrek.

 • Overdaagse cabine

  Om uw overdaagse reis nog ontspannender te maken en uitgerust aan te komen, kunt u prachtige cabines reserveren voor een zeer speciale prijs!