Mini-cruise in Corsica 2019

Bezoek het Franse eiland met MOBY

De MOBY Mini-Cruises

Voor een paar dagen zee, cultuur en ontspanning is er niets beter dan een lang weekend Corsica met een prachtige mini-cruise aan boord van de MOBY veerboten!

De mini-cruises bieden u de mogelijkheid om het fascinerende Corsica te bezoeken, zelfs in een paar dagen, met daarbij de mogelijkheid om te genieten van het comfort en de service op MOBY's ferries.
Van Genua naar Bastia, duren de minicruises 3 dagen en 2 nachten, met de afvaart op vrijdagavond en terugkeer op zondagochtend.

De aankomst wordt verwacht in Bastia, een belangrijke stad aan de oostkust van Corsica, die u zal verbijsteren met haar rijke historische erfgoed en natuurlijke schoonheid.
Zodra u aankomt, kunt u de stad bezoeken vanuit het historische centrum en u laten betoveren door de kathedraal van St. Giovanni Battista, het grootste religieuze gebouw in Corsica, of het Palazzo dei Governatori, gelegen in het gebied van de Citadel, toegankelijk via de poort van Luigi XVI. Maak een wandeling naar Piazza San Nicola, het hart van Bastia, of de buurt van Porta Vecchia, en als u wilt genieten van een uniek uitzicht over de hele stad, klim dan naar de Jardin Romieu, gelegen aan de voet van de citadel.
Dit zijn slechts enkele van de schoonheden van Bastia, maar er is nog veel meer te ontdekken!

Op dit moment zijn reserveringen voor mini-cruises op Corsica niet actief, maar als u de volgende georganiseerde mini-cruise niet wilt missen, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de wereld van Moby.