Cruises in de Oostzee

Parti con MOBY e S.P. Line nel Mar Baltico

Een nog jong verhaal vol enthousiasme en verlangen om te groeien: dit zijn de ingrediënten die in 2016 het partnerschap van MOBY met de Russische rederij St. Peter Line tot leven hebben gebracht.
Stap aan boord van onze prinses Anastasia en breng droomdagen door tijdens een cruise in de Oostzee in Noord-Europa!
Het schip biedt plaats aan maximaal 2.500 passagiers, met meer dan 800 hutten uitgerust met alle voorzieningen om uw verblijf onvergetelijk te maken. Op de Princess Anastasia vindt u ook restaurants en bars voor alle smaken. En na het eten begint het plezier: kies tussen muzikale uitvoeringen rechtstreeks van Broadway, traditionele pubs met de hele nacht door livemuziek en ruimtes speciaal voor diegenen die, zelfs als ze op vakantie zijn, de belangrijkste sportevenementen niet willen missen.

Om de uren die u op de cruise besteedt nog aangenamer te maken, vindt u speelplaatsen voor kinderen, een Spa en een Bioscoop met 3 dagelijkse shows.
En als u graag op vakantie wilt genieten van een beetje winkelen, heeft u onze duty free tot uw beschikking: een ontmoeting tussen Europese en Russische tradities, waar u speelgoed, accessoires, schoonheidsproducten, kleding en nog veel meer kunt kopen.

Maar het schip is niet alles! De echte verrassingen zijn de plaatsen die u kunt bezoeken in de vakantiedagen ...

St. Petersburg, door velen de metropool in het noorden van de wereld genoemd, is al lange tijd de hoofdstad van het Russische rijk en haar tsaren. Tegenwoordig is het een van de meest levendige, artistieke en culturele centra van Europa.

Helsinki, één van de mooiste steden in Noord-Europa, wordt gekenmerkt door de zogenaamde "noordelijke stijl": hier zijn de traditionele houten gebouwen verweven met de moderne bouwstijl, maar altijd met grote elegantie en soberheid.

Tallinn, de hoofdstad van Estland, is wereldwijd bekend om zijn middeleeuwse stadscentrum, die een UNESCO World Heritage Site werd.

Riga, de hoofdstad van Letland, is de grootste stad in de Baltische republieken. Een zenuwcentrum voor de politiek, cultuur en economie van het land.

En dan Stockholm, de beroemde hoofdstad van Zweden, evenals de architectuur voor de Nobelprijs en het aan hem opgedragen museum.

Wilt u meer weten over de volgende afvaarten? Bezoek de officiële website.