Overtochten Livorno - Olbia - Livorno

Ontdek de laatste aanbiedingen voor de overtochten Livorno Olbia Livorno op MOBY Lines

Livorno Olbia Livorno
Livorno - Olbia
1 passagier
one way vanaf
> Terugreis

Boek

Actieve
hele jaar
De havens

Haven van Livorno - Stazione Marittima
Haven van Olbia - Stazione Marittima Isola Bianca

Reisduur
overdag: 6.30h - 8h; 's nachts: 7h - 9h
Tijden
overdaagse en nachtelijke overtochten
Maatschappij
MOBY

Kies MOBY Lines voor het boeken van uw ticket voor de overtocht Livorno Olbia: profiteer van een uitstekende gepersonaliseerde service voor een zeer voordelige prijs.

Olbia is niet slechts een havenplaats, maar ook een plek vol historische en artistieke bezienswaardigheden uit verschillende tijdperken. De omgeving van de stad staat bekend om zijn mooie landschappen: het moeilijkste is de keuze maken uit de pracht van de Costa Esmeralda tot de ontspannende schoonheid van het eiland van de Maddalena.

Vertrek wanneer u wilt voor uw vakantie in Sardinië! De historische overtocht Livorno-Olbia van MOBY Lines is het hele jaar door actief met meerdere dagelijkse afvaarten in het hoogseizoen, nachtelijke overtochten in comfortabele cabines en snelle overdaagse verbindingen. Ook het voordeel is het hele jaar actief met de speciale aanbiedingen van MOBY Lines!

Beschikbare aanbiedingen

 • Best Offer

  Profiteer nu van de superaanbieding van MOBY Lines bestemd voor passagiers met auto, met of zonder cabine!

 • Best Offer Moto

  Profiteer nu van de superaanbieding van MOBY Lines bestemd voor passagiers met auto!

 • Speciaal tarief voor Sardes

  Bent u inwoner of geboren in Sardinië? Dan bieden wij u afgeprijsde tarieven van 30% of directe toegang naar de beste speciale aanbiedingen!

 • Camper, aanhangwagen, bestelbusjes, minibus en aanhangers

  MOBY Pex Camper. Reis altijd voordelig en in complete vrijheid met de aanbieding voor 1 persoon + camper, aanhangwagen, bestelwagen, minibus en aanhanger.

 • Overdaagse cabine

  Om uw overdaagse reis nog ontspannender te maken en uitgerust aan te komen, kunt u prachtige cabines reserveren voor een zeer speciale prijs!

 • Slimme overtochten

  BEKIJK DE KORTING op het passagiers- en/of autotarief (de korting wordt ook toegepast op passagiers zonder auto) exclusief BTW.