Boorddiensten

Uw vakantie begint voor vertrek

Met MOBY, Tirrenia en Toremar begint de vakantie al vanaf de afvaart!

Onze schepen hebben alles wat je nodig hebt om je volledig op je gemak te laten voelen en een unieke reiservaring te garanderen in totale ontspanning. Veel on-board services speciaal voor u ontworpen, die aan al uw behoeften voldoen.

Ontspan in onze comfortabele hutten, voor een frisse en uitgeruste aankomst op uw bestemming, of bekijk een film in onze bioscoop aan boord.

Neem plaats in onze elegante restaurants en proef de beste gerechten uit de mediterrane keuken, vakkundig bereid door de boordkoks. Kies zelfbediening voor een snelle maar net zo lekkere maaltijd, of geniet van de klassieke Napolitaanse pizza in de pizzeria.

En als u wat entertainment wilt, kunt u genieten van een aperitief in gezelschap terwijl u luistert naar goede muziek, winkelen in onze boetieks of uzelf vermaken in de speelkamer.

Aan boord van de Onorato Armatori-vloot wordt u verwend met keuzemogelijkheden!

Bovendien kunnen kinderen een reis vol plezier doorbrengen, tussen een duik in het zwembad en een sprong in de speeltuin speciaal voor hen.
En voor hulp kunt u altijd contact opnemen met onze receptie die 24 uur per dag beschikbaar is.

Waar wacht u nog op? Kom en ontdek de MOBY-, Tirrenia- en Toremar-vloot en begin uw vakantie op de beste manier op onze schepen!