Veerboten Sicilië

Ontdek de laatste aanbiedingen voor de overtochten van en naar Sicilië op Tirrenia

europa-4

Overtochten Sicilië

Met Tirrenia bereikt u Sicilië, èèn van de meest bijzondere en gewaardeerde eilanden ter wereld, met een rijke geschiedenis, unieke landschappen en natuur.

Laat u meevoeren naar de mooiste stranden en fascinerende plekken van Sicilië om de talrijke schoonheden van het eiland te ontdekken: ongerepte stranden en zee, adembenemende panorama's, kunst, archeologie, culturele tradities, pittoreske dorpjes en karakteristieke wijnproeverijen.

I n Sicilië maakt de keuken deel uit van een culturele regionale eetcultuur die gevarieerd en uitgesproken is, en waarin sporen te vinden zijn van alle culturen die zich in Sicilië gevestigd hebben in de laatste twee millennia: van de eetgewoonten van het oude Griekenland tot de lekkernijen van de "Monsù" van de grote adellijke keukens, van het snoepgoed uit de Arabisch-Normandische periode tot het Joodse eetbare slachtafval. De lijst van karakteristieke producten is ellenlang, elke provincie, en in veel gevallen; elke gemeente, heeft een eigen specialiteit en ook de namen van dezelfde producten veranderen in elke regio.

Prijs per persoon voor alleen heenreis. Het toegepaste tarief kan variëren afhankelijk van de datum en tijd van vertrek, en van de bezetting van de veerboot. Het tarief is alleen geldig voor de aangegeven bestemming.