Veerboten Corsica

Ontdek de laatste aanbiedingen voor de overtochten van en naar Corsica op Moby Lines

europa-4

Alle vaarroutes van Corsica

Op Mobylines.nl kunt u direct online overtochten van en naar Corsica boeken, voor een vakantie in het teken van ontspanning en vermaak op het prachtige Franse eiland.

Een vakantie op Corsica is dé gelegenheid om de schoonheden te ontdekken van de ongerepte natuur van het eiland, dat door verschillende volken doorkruist is. Geniet van de kobalt-blauwe zee, witte stranden en een paradijs van baaien, kliffen en groene landtongen. Dankzij de berghellingen met uitzicht op zee is het eiland ook uiterst geschikt voor trektochten.

Moby Lines, de meest geliefde maatschappij van Italië, biedt u de snelste en comfortabelste overtochten van en naar naar Corsica, met overdaagse of nachtelijke overtochten, terwijl u profiteert van de beste service aan boord en het vermaak voor de kinderen door de grappige Looney Tunes.

Prijs per persoon voor alleen heenreis. Het toegepaste tarief kan variëren afhankelijk van de datum en tijd van vertrek, en van de bezetting van de veerboot. Het tarief is alleen geldig voor de aangegeven bestemming.