Speciale tarieven voor geboorten of bewoners op Sardinië

Kortingen voor Native en Bewoners

Inwoners en geborenen in Sardinië hebben altijd garantie voor de goedkoopste tarieven van MOBY en Tirrenia!

Op de MOBY-website kunt u tickets met korting kopen voor inwoners en geborenen in Sardinië voor de MOBY- en Tirrenia-routes.


Vaarroutes

Overtochten Sardinië
Genua - Olbia / Olbia – Genua
Genua - Porto Torres / Porto Torres - Genua
Livorno - Olbia / Olbia - Livorno
Piombino - Olbia / Olbia - Piombino
Civitavecchia - Olbia / Olbia - Civitavecchia


Prijzen inwoners en geborenen MOBY

Het MOBY-aanbod garandeert inwoners van Sardinië of geborenen, alsook hun echtgeno (o) t (e) of samenwonende partner en hun kinderen, de mogelijkheid om altijd toegang te krijgen tot de goedkoopst beschikbare aanbiedingen en om te reizen met meer voordeel en minder bureaucratie.

De kortingen worden toegepast op de echtgeno (o) t (e) of samenwonende en / of kinderen van de Sardijn (geboren of inwoners) aangegeven op hetzelfde ticket, eenvoudigweg tegen zelfcertificering met het identiteitsbewijs van elke aanvrager, zonder de familiestatus te laten zien. Download de zelfcertificering.
De voordelen zijn ook geldig voor echtgenoten en / of samenwonenden en / of kinderen die geen inwoner zijn en die reizen in afwezigheid van de resident of native, op voorwaarde dat, samen met de zelfcertificering, een kopie van een geldig identificatiedocument wordt gepresenteerd geldigheid van de inheemse of inwonende passagier.


Normen

 • Om gebruik te maken van de speciale tarieven voor inwoners en geborenen in Sardinië, moeten passagiers bij de aankoop van het ticket in het reisbureau en het instappen een geldig registratiedocument tonen waaruit de verblijfplaats of geboorte in een stad op Sardinië blijkt.
 • Als de inwoner of bewoner samen met zijn partner of samenwonende en / of zijn kinderen reist, wordt de korting erkend tegen zelfcertificering, zonder de familiestatus te hoeven tonen.
 • De echtgenoot en / of samenwonende en de te zijnen laste komende kinderen die reizen zonder de inwoner of inwoner, moeten samen met het zelfcertificatieticket het identiteitsbewijs van elke aanvrager tonen en van de inwoner of geborene in Sardinië, zonder de familiestatus vertonen.
 • Als de aangegeven documentatie ontbreekt, is het niet mogelijk om met de tickets te reizen die zijn uitgegeven met het tarief "inwoners of geborenen", maar het is noodzakelijk om een nieuw ticket te kopen tegen het volle tarief. Het inwoners of geborenen-ticket wordt niet terugbetaald.
 • Aanbieding niet met terugwerkende kracht.
 • Voor sommige vertrekken kunnen de plaatsen die gereserveerd zijn voor het vaste tarief beperkt zijn.
 • Als u een promotie kiest (bijv. Best Offer), herinneren wij u eraan dat deze tarieven onderhevig zijn aan beperkingen; zie de algemene voorwaarden in punt 7 - SPECIALE AANBIEDINGEN - BEPERKINGEN.

Tarieven inwoners of geborenen Tirrenia

Tirrenia toont haar verbintenis met Sardinië met het kortingstarief voor inwoners en geborenen in Sardinië.
Alle burgers en niet-EU-burgers kunnen profiteren van de korting, die met de juiste documentatie hun residentie of geboorte tonen op het eiland waaruit ze vertrekken of waar ze naartoe gaan.
De inheemse korting kan worden toegepast op werknemers, gepensioneerden of werklozen.


Normen

 • Het kortingstarief is uitsluitend van toepassing op voertuigen die zijn geregistreerd bij de bewoner of inheemse persoon.
 • Om gebruik te kunnen maken van de tarieven voor inwoners en autochtonen, moeten passagiers bij het kopen van het ticket en het instappen een geldig registratiedocument laten zien waaruit blijkt dat deze het recht hebben om het gevraagde tarief toe te passen.
 • Als de aangegeven documentatie ontbreekt, is het niet mogelijk om met de tickets te reizen die zijn uitgegeven met het tarief "inwoners of geborenen", maar het is noodzakelijk om een nieuw ticket te kopen tegen het volle tarief. De inwoners of geborenen-ticket wordt niet terugbetaald.
 • Een ticket met een ingezeten tarief, gekoppeld aan een speciale aanbieding, kan niet worden terugbetaald.
  Als de inwoner of geborene samen met zijn / haar partner en / of zijn / haar kinderen en / of kinderen de reis maakt, wordt de korting erkend op vertoon van de gezinsstatus.
 • De echtgenoot en de niet-inwonende kinderen die reizen zonder de inwoner of geborene, moeten het ticket samen met de familiestatus tonen met daarbij het identiteitsbewijs van elke aanvrager en van de inwoner of geborene van Sardinië.

  We raden aan om een reis-annuleringsverzekering gelijktijdig aan te schaffen.
Lees Meer

Interessante Routes

Prijs per persoon voor alleen heenreis. Het toegepaste tarief kan variëren afhankelijk van de datum en tijd van vertrek, en van de bezetting van de veerboot. Het tarief is alleen geldig voor de aangegeven bestemming.