Veerboten Piombino - Portoferrario - Piombino

Ontdek de laatste aanbiedingen voor de overtochten Piombino - Portoferraio - Piombino op MOBY en Toremar

europa-4

De vaarroute en havens

Kies Moby Lines voor het boeken van uw ticket voor de overtocht Piombino - Portoferraio: reis aan boord van de snelste veerboten en profiteer van een service van de hoogste kwaliteit en voordelige prijzen.
Portoferraio biedt vele culturale en naturalistische bezienswaardigheden. Het historische centrum is een voormalig fort en aan het einde van de pier staat de Toren van Linguella, waar u op de dag van vandaag tentoonstellingen en exposities zult vinden. In de zone van Portoferraio vindt u de meest indrukwekkende kusten en de mooiste stranden van het eiland met een enorme variatie aan kleuren, dieptes en wind.

U kunt vertrekken wanneer u maar wilt voor uw vakantie op Elba met de overtocht Piombino – Portoferraio van Moby Lines: de enige maatschappij die u de keuze laat uit 30 dagelijkse afvaarten in het hoogseizoen. Reis aan boord van de comfortabele en vermakelijke veerboten zoals de  Moby Baby Two en de Moby Love.

Een waar vermaak voor de hele familie!


Maatschappij MOBY
Reisduur

1 uur

Overdag

Maatschappij TOREMAR
Reisduur

1 uur

Overdag

De veerboten voor deze overtocht

Bekijk onze services aan boord

    Andere vaarroutes Elba

    Reis met MOBY

    Prijs per persoon voor alleen heenreis. Het toegepaste tarief kan variëren afhankelijk van de datum en tijd van vertrek, en van de bezetting van de veerboot. Het tarief is alleen geldig voor de aangegeven bestemming.