Informatie en advies voor dieren aan boord

Met MOBY, Tirrenia en Toremar gaat u op vakantie met uw viervoetige vrienden.

De dieren zijn welkom aan boord!

Volg enkele eenvoudige aanwijzingen om een ​​aangename overtocht met uw huisdieren door te brengen.
Voeg een ticket toe en vergeet niet om een muilkorf en een riem mee te nemen.
Doe ze tijdens de reis met een riem of lijn om om ze niet te verliezen en zorg ervoor dat ze altijd uw mobiele telefoonnummer bij zich hebben. Het kan ook handig zijn om een ​​foto van uw viervoetige vrienden mee te nemen; zo zal het gemakkelijker zijn om ze te vinden als ze besluiten om een ​​aantal vrije stappen te nemen!

Voor vertrek is een medisch onderzoek vereist. U kunt uw dierenarts ook benaderen voor speciale behoeften van uw kleine vriend, afhankelijk van de gekozen bestemming.

Nuttige en essentiële benodigheden

Hier zijn de nuttige en essentiële benodigheden voor het vervoer van uw huisdieren: basisvaccinatie (hondenziekte, hepatitis, leptospirose, parvovirus), vaccinatie tegen hondsdolheid (voor sommige bestemmingen), ontworming tegen darmparasitose en antiparasitaire behandelingen tegen vlooien en teken.

Vergeet niet om een ​​kleine kom mee te nemen voor het eten, voldoende voedsel voor de overtocht en zand voor het toilet.

In het buitenland kunnen lokale autoriteiten een Europees paspoort, een microchip, een medisch certificaat van goede gezondheid en een verplichte vaccinatierecord vragen (rabiës moet ten minste 21 dagen voor vertrek worden ingediend).

Sommige cabines zijn uitgerust om uw viervoeters tegemoet te komen: samen met hen zal de overtocht naar Sardinië, Corsica en Sicilië nog leuker zijn. Tweepersoons en vierpersoons accommodatie, met of zonder raam met vloer in Linoleum, die op een zodanige manier ontsmet wordt dat een maximale reiniging wordt gegarandeerd.
En voor hun comfort van uw harige vrienden zult u in de cabine een geurbestrijdende mat en een reishok vinden.

CABINE MET TOEGANG TOT DIEREN

Er kunnen maximaal drie huisdieren in de cabine worden vervoerd.
De cabines zijn beperkt in aantal, controleer beschikbaarheid. Als u de aanduiding "CABINE MET TOEGANG TOT DIEREN" niet kunt vinden, betekent dit dat op de geselecteerde datum de beschikbaarheid voor dit type cabine is uitgeput.
De buitendekken van het schip blijven toegankelijk voor hun wandelingen en gewoonten; slechts enkele gemeenschappelijke ruimtes zijn uitgesloten (bars, restaurants).

NEEM ZE MET U MEE, OP DE MOBY-, TIRRENIA- EN TOREMAR-SCHEPEN KAN HET!

Huisdieren zijn niet toegestaan ​​in de cabines (met uitzondering van cabines met toegang voor dieren), in de lounge en in de gemeenschappelijke ruimtes; ze zìjn toegestaan ​​op de buitendekken van het schip of, indien beschikbaar, in de speciale cabines.
Profiteer van de viervoetige formule: boek een cabine speciaal voor u en uw huisdier.

Boek Nu