Auto's op de veerboten naar Corsica

Tarieven voor passagiers en auto's voor Corsica

Een speciaal tarief voor een droomeiland

Bereik Corsica dankzij de MOBY-overtochten en de handige Best Offer aanbieding.

Het aanbod is bedoeld voor passagiers met auto, met of zonder cabine.
De promotie zal aan u worden voorgesteld tijdens de prijsopgave, indien beschikbaar.

Het fascinerende eiland Corsica wacht op u!


VAARROUTES

Veerboten Corsica
Genoa - Bastia / Bastia - Genoa
Genoa - Ajaccio / Ajaccio - Genoa
Livorno - Bastia / Bastia - Livorno
Piombino - Bastia / Bastia - Piombino

Overtochten Sardinië - Corsica
Santa Teresa di Gallura - Bonifacio / Bonifacio - Santa Teresa di Gallura


Normen

 • Best Offer is beschikbaar totdat alle beschikbare plaatsen zijn toegewezen (variabele plaatsen afhankelijk van datum en vaarroute) en is alleen geldig met het Best Price tarief.
 • Aanbieding voor passagiers met auto, met of zonder cabine.
 • Een kaartje uitgegeven met de speciale Best Offer aanbieding kan voor Corsica worden gewijzigd. Elke wijziging omvat de betaling van een boete, per overtocht, gelijk aan Euro 10,00, evenals eventuele tariefverschillen. De bovengenoemde boetes worden ook toegepast in geval van naamswijziging van de passagiers. Niettegenstaande het voorgaande kan het ticket voor de route Bonifacio - S. Teresa en v.v. niet worden gewijzigd (ook geen naamwijziging).
 • Een ticket dat is uitgegeven Best Offer kan niet worden terugbetaald, zelfs niet gedeeltelijk. In geval van annulering wordt het ticket onderworpen aan een boete die gelijk is aan het totaal betaalde bedrag. Dit geldt automatisch voor alle passagiers die in dezelfde reserveringsprocedure zijn toegevoegd.
 • Aanbieding niet met terugwerkende kracht, noch cumuleerbaar met andere kortingen of promoties.
 • In principe kunnen speciale aanbiedingen niet direct in de haven worden gekocht op de dag van vertrek, maar moeten van tevoren worden geboekt.
 • De voertuigen waarop de actie-initiatieven betrekking hebben, tenzij anders vermeld, zijn altijd auto's (ook geregistreerde vrachtwagens) binnen 5 m lengte en 2,20 m hoogte. Alle voertuigen - gebruikt voor vrachtvervoer (met of zonder vracht) - hebben geen toegang tot promotionele initiatieven. Over het algemeen worden bestelwagens en pick-ups niet als auto's beschouwd.
 • Wanneer u een promotie opent die voorziet in het boeken van een voertuig, zal het personeel dat instaat voor het boarden het effectieve transport van dit voertuig bevestigen. Mocht dit niet in orde zijn, moet de klant een boete betalen.
 • In het algemeen, als het assistentiepersoneel in de havens anomalieën moet ontdekken in de boeking, in vergelijking met wat aanwezig is bij het boarden, zal de betaling van een boete vereist zijn.
 • De boetes komen over het algemeen overeen met de kosten van het maximale tarief in onze prijslijsten.

  We raden aan om de reis-annuleringsverzekering gelijktijdig aan te schaffen.
Lees Meer

Interessante Routes

Prijs per persoon voor alleen heenreis. Het toegepaste tarief kan variëren afhankelijk van de datum en tijd van vertrek, en van de bezetting van de veerboot. Het tarief is alleen geldig voor de aangegeven bestemming.