Kinderen en familie aan boord van Moby-schepen en veerboten

De veerboot van duizend wonderen

Met MOBY, Tirrenia en Toremar is reizen met uw familie nog nooit zo mooi geweest!

Volwassenen en kinderen zullen volop mogelijkheden hebben om plezier te hebben, te ontspannen, te socialiseren en samen quality time door te brengen.
Zorgeloosheid is de koningin in onze overtochten.

Aan boord wordt u opgewacht speelruimtes met ballen en tunnels, videogames, bioscopen met de beste films en een groot zwembad, waar de kleintjes kunnen genieten met hun ouders.

Al dit plezier maakt hongerig! Om de kleine eetlust te bevredigen, vindt u bij de zelfbediening een menu "KIDS SPECIAL", speciaal voor de kleintjes. Op MOBY schepen, krijgen kinderen bij het bestellen van kipnuggets met patat een gratis beker van Looney Tunes, terwijl u bij de Tirrenia self-service kunt kiezen uit pasta met tomatensaus of kipnuggets, beide met friet met als kadootje een set van kleurpotloden en een placemat om te schilderen.

Maar de verrassingen houden hier niet op. Uw kinderen kunnen tegen een voordelige prijs reizen: tot 3 jaar gratis, en van 4 tot 11 jaar 50% van het tarief.

En, voordat u naar beneden gaat, vergeet dan niet om een ​​foto met de hele familie bij elkaar te nemen samen met de grappige Looney Tunes en stoere superhelden op onze schepen: een mooie herinnering en vereeuwiging van uw vakantie.

Een overtocht is ook dit: een onvergetelijke vakanties, tijd samen, nieuwe ontmoetingen, lekkernijen en veel plezier!