Informatie en advies voor zwangere vrouwen

Enkele aandachtspunten voor zwangere vrouwen

Reizen met de veerboot is leuk, zelfs in verwachting

Zwangere vrouwen kunnen in alle veiligheid aan boord van onze schepen: de reis per veerboot houdt geen contra-indicatie in voor zwangere passagiers, op voorwaarde dat ze een goede gezondheid hebben en dat hun zwangerschap geen risico loopt.

Om aan boord te komen, moet in elk geval een medische verklaring worden overgelegd die de reis uitdrukkelijk toestaat en de fysieke conditie ervan garandeert. Het certificaat, verplicht te leveren aan de officier van het schip, moet uiterlijk 48 uur voor vertrek zijn afgegeven (en 48 vóór het vertrek van retour). Dit certificaat kan worden afgegeven door de bevoegde arts of door een erkende instelling.

Onze schepen, met hun talrijke services aan boord, bieden een hele reeks gemakken die een aangename en ontspannende reis voor zwangere passagiers garanderen. De grote ruimtes, zowel binnen als buiten, zorgen voor een grote bewegingsvrijheid, terwijl de passagierslounge de ideale plek is om te ontspannen.

In langeafstandsroutes wordt het zwangere vrouwen sterk aanbevolen om een cabine te boeken, waar ze de gelegenheid krijgen om te rusten en te genieten van de reis.