Veerboten Bonifacio (Corsica) - Santa Teresa di Gallura

Ontdek de laatste aanbiedingen voor de overtochten Bonifacio - Santa Teresa di Gallura op Moby Lines

europa-4

De vaarroute en havens

Als u een ticket wilt boeken voor de overtocht van Bonifacio naar Santa Teresa di Gallura en u een service zoekt van de hoogste kwaliteit en comfort, reken dan op de reiservaring van Mobylines.nl!

Santa Teresa di Gallura is gelegen in het noordelijkste puntje van Sardinië, dicht bij Corsica en èèn van de meest interessante plaatsen van het eiland. De antieke romeinse nederzetting is op de dag van vandaag een geliefd toeristisch punt. Van een  bezoekje aan het historische centrum tot een duik in het kristalheldere water van de Middellandse zee, u zult zich absoluut niet vervelen.

Maar waarom tevreden zijn met èèn eiland als u van twee eilanden kunt genieten? Met de overtocht Bonifacio - Santa Teresa di Gallura, kunt u ook heen- en terugvaren in 1 dag. Meerdere dagelijkse afvaarten van slechts 50 minuten! En het tarief zal altijd voordelig zijn dankzij onze speciale aanbiedingen!

Due to maintenance work in the port of Santa Teresa di Gallura, disembarkation will take place in the port of Palau from 1 November 2022 to 15 December 2022.


Maatschappij MOBY
Reisduur

50 minuten

Overdag

De veerboten voor deze overtocht

Bekijk onze services aan boord

    Andere vaarroutes Sardinië

    Reis met MOBY

    Prijs per persoon voor alleen heenreis. Het toegepaste tarief kan variëren afhankelijk van de datum en tijd van vertrek, en van de bezetting van de veerboot. Het tarief is alleen geldig voor de aangegeven bestemming.