Eet aan boord van Moby-schepen en veerboten

Overal in de veerboot vindt u eetgelegenheden

Heeft u honger?

Aan boord van onze schepen kunt u profiteren van een breed scala aan cateringdiensten die zich onderscheiden vanwege hun kwaliteit en variëteit.

Een romantisch en gastronomisch diner in een van onze elegante à la carte-restaurants, een snellere maaltijd in het zelfbedieningsrestaurant of een onweerstaanbare Napolitaanse pizza: er is voor elk wat wils!

Er zijn ook ijssalons, cafés en snackbars, voor een lekker hapje, een heerlijk aperetief of een goede koffie.
En op zonnige dagen is er de Lido Bar aan de rand van het zwembad voor een ontbijt of een aperitief bij zonsondergang. Als alternatief staat Bar di Poppa 24 uur per dag tot uw beschikking.

We hebben aan alles gedacht, zelfs onze jonge gasten, met menu's speciaal voor hen en mensen met glutenallergie, met een reeks glutenvrije producten.

De gerechten zijn eindeloos en onze specialiteiten zijn vers, met zorg bereid en met aandacht voor de Italiaanse en mediterrane traditie.

Als u online boekt, kunt u sommige van onze menu's kopen en zo tot 20% besparen.

De on-board omgevingen zijn gezellig en verzorgd, en het interieurontwerp neemt het thema van het schip over: alles is ontworpen om u op uw gemak te laten voelen en uw reis zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken.
Bent u een MOBY Card-lid? Presenteer uw kaart in restaurants, cafetaria's en bars aan boord en verzamel 1 MOBY Card-punt voor elke uitgegeven 5 euro.

Dit is pas een vakantie!

Het mediterrane dieet

UNESCO immaterieel erfgoed, ontdek hoe de gerechten elke dag aan boord worden gekookt. Alles is geserveerd met ons beste ingrediënt ... kwaliteit tegen de juiste prijs!

Discover