Hutten aan boord van Moby-schepen en veerboten

De beste ontspanning aan boord

Onze schepen bieden verschillende soorten hutten.

U kunt kiezen tussen dubbele en vierpersoonscabines met of zonder ramen, allemaal uitgerust met een eigen badkamer met een douche.
In de cabine vindt u alles wat u nodig heeft om u tijdens de reis op uw gemak te voelen: lakens, handdoeken en een welkomstpakket met zeep en vloeibare zeep voor de douche. De hutten zijn uitgerust met stopcontacten, waar u uw smartphone, tablet en camera kunt opladen.

Degenen die op zoek zijn naar het beste van het beste, kiezen voor de Junior Suites en Suites, die een uitstekende service bieden met oog voor detail. Deze hutten zijn uitgerust, naast basisvoorzieningen, met televisie, telefoon en radio.

Het is ook mogelijk om de cabine te huren tijdens reizen overdag, om altijd in maximale ontspanning te reizen en te profiteren van zeer voordelige tarieven, die u maximale praktische bruikbaarheid bieden en zo kunnen worden gebruikt als een steunpunt, vooral als u kinderen hebt.
Door overdag te reizen kunt u het landschap bewonderen en alle mogelijkheden van Moby-schepen ontdekken.

In het hoogseizoen wordt de hut toegewezen bij het inchecken en de sleutel moet worden opgehaald bij de informatiepunten op het schip, terwijl in het laagseizoen het essentieel is om binnen 90 minuten na het vertrek van het schip bij de receptie aanwezig te zijn. Niet-toegewezen accommodaties worden opnieuw verhuurd.
Als u een ligstoel heeft geboekt, wordt u direct bij de receptie over het nummer geïnformeerd.

If you need a cabin for disabled persons, please, send us an e-mail to info@mobylines.de

Geef het comfort van een cabine of een ligstoel niet op en reis in totale ontspanning!