Informatie en advies voor voertuigen

Neem uw voertuig mee op vakantie

Wilt u comfortabel met uw voertuig reizen?

Vertrouw op de MOBY-, Tirrenia- en Toremar-schepen.

De voertuigen worden aan boord gebracht volgens de bepalingen van de kapitein van het schip en kunnen in elk dek van de scheepsgarage worden geplaatst.
Onthoud op welk dek u parkeert, de koppeling in te schakelen, de handrem in te schakelen en om het voertuig te sluiten. Het is erg belangrijk!
Om veiligheidsredenen is toegang tot de garages niet langer mogelijk tijdens navigatie. We adviseren u om alles wat u nodig heeft voor de reis mee te nemen.

Rijdt uw voertuig op vloeibaar gas (LPG) of methaan, dan moet u dit melden op het moment van boeking, u met een halfledige tank melden tijdens het boarden en het type brandstof aan het boardingspersoneel doorgeven.

Volg voor het aan wal gaan de mededelingen aandachtig en let op de meldingen die betrekking hebben op de garages.

AFMETINGEN VAN VOERTUIGEN

De lengte van de voertuigen moet als "geheel" worden beschouwd, inclusief trekhaken, fietsenrekken, etc.
Fietsen, kano's, kajaks, en surfplanken indien niet vervoerd op het dak of aan de achterkant van het voertuig, moeten worden geboekt tijdens de aankoop van het ticket.
Als uw voertuig meer dan 220 cm hoog is, geeft u dit tijdens de boekingsfase aan, anders is er geen signalering vereist.

Lengte van het voertuig
Als u fietsen, fietsenrekken of aanhangwagenhaken op de achterkant van uw voertuig vervoert, meet dan de totale lengte van uw voertuig en boek de overeenkomstige categorie voor de metingen.

 

Macchina_Lunga

 

Voertuighoogte
Als u trunks, kano's, kajaks, fietsen of fietsenrekken op het dak hebt, neem dan de totale hoogte van het voertuig en boek het type dat overeenkomt met de afmetingen.

Macchina_Alta