Veerboten Genua - Bastia - Genua

Ontdek de laatste aanbiedingen voor de overtochten Genua - Bastia - Genua op MOBY Lines

TREMITI BASTIA BONIFACIO S.T. DI GALLURA PORTO TORRES OLBIA ARBATAX CAGLIARI PALERMO NAPELS TERMOLI CIVITAVECCHIA CAVO RIO MARINA PORTOFERRAIO ELBA PIOMBINO LIVORNO NICE GENUA

De vaarroute en havens

Reken op MOBY Lines voor het boeken van uw ticket voor de overtocht Genua - Bastia: profiteer van de gepersonaliseerde service van de beste kwaliteit en de voordelige tarieven.

Basta, haven en administratieve hoofdstad van Corsica, behoudt de titel van de mooiste stad van het eiland samen met Ajaccio, geboortestad van Napoleon. Bastia is gekenmerkt door de verschillende bouwwerken in Italiaanse stijl afkomstig uit de negentiende eeuw, gelegen naast de oude haven die een tipisch mediterraanse tint geeft aan de stad.

Van 05 maart tot 28 oktober vertrekt u voor uw vakantie in Corsica met een prettige ochtend overtocht aan boord van de Genua – Bastia lijn  van MOBY Lines.

Onze veerboten zijn een speelparadijs voor kinderen.


Maatschappij MOBY
Reisduur

6h 15min - 7h

Overdag

Maatschappij MOBY
Reisduur

9h - 10h

s Nachts

De veerboten voor deze overtocht

Bekijk onze services aan boord

Andere vaarroutes Corsica

Reis met MOBY

Prijs per persoon voor alleen heenreis. Het toegepaste tarief kan variëren afhankelijk van de datum en tijd van vertrek, en van de bezetting van de veerboot. Het tarief is alleen geldig voor de aangegeven bestemming.