Speciale tarieven voor bewoners op Corsica

Kortingen voor Bewoners

Kortingstarief voor de bewoners van Corsica, van toepassing op alle EU-burgers en niet, die met de gerelateerde documentatie hun verblijfplaats aangeven op het eiland dat ze verlaten of naartoe gaan.


Vaarroutes

Livorno - Bastia / Bastia - Livorno

Genova - Bastia / Bastia - Genova

Piombino - Bastia / Bastia - Piombino

Genova - Ajaccio / Ajaccio - Genova


Normen

  • Het kortingstarief is uitsluitend van toepassing op voertuigen die zijn geregistreerd bij de bewoner.
  • Voor het gebruik van het tarief voor de bewoners, moeten de passagiers te tijdens de aanschaf en de boarding een geldig identiteitsdocument laten zien, die aantoont dat deze recht hebben op het aangevraagde tarief.
    Als deze documentatie ontbreekt, is het niet mogelijk om met het ticket te reizen dat is uitgegeven voor het inwoners-tarief, maar moet u een nieuw ticket kopen tegen een vol tarief. Het inwoners-ticket wordt niet terugbetaald.
  • Een ticket met een inwoners-tarief, gekoppeld aan een speciale aanbieding, kan niet worden terugbetaald.
  • Als de bewoner die de reis samen met hun echtgenoot en / of hun kinderen maakt, wordt de korting wordt verleend op vertoon van de gezinssituatie. Wanneer de niet-ingezetenen echtgenoot en de kinderen reizen in de afwezigheid van de bewoner, moeten deze samen met het ticket de gezinssituatie en het identificatiebewijs van de aanvragers en de bewoner zelf tonen.
Lees Meer

Interessante Routes

Prijs per persoon voor alleen heenreis. Het toegepaste tarief kan variëren afhankelijk van de datum en tijd van vertrek, en van de bezetting van de veerboot. Het tarief is alleen geldig voor de aangegeven bestemming.