Best Offer Moto op veerboten en schepen van en naar Sicilië

Motorprijzen voor Sicilie

Droomt u van het mooie Sicilië per motor?

Het eiland met een kristalheldere zee, ongerepte stranden en een onvergetelijke keuken.
Met Tirrenia wordt uw droom werkelijkheid!

Mis speciale aanbieding Best Offer speciaal voor motors niet.
De aanbieding, indien beschikbaar, wordt voorgesteld tijdens de boeking.


Vaarroutes

Veerboten Sicilië
Napels - Palermo / Palermo - Napels


Normen

 • Best Offer Moto is beschikbaar totdat alle beschikbare plaatsen zijn toegewezen (variabele plaatsen afhankelijk van datum en vaarroute) en is alleen geldig met het Best Price tarief.
 • Aanbieding voor motors.
 • Een kaartje uitgegeven met de speciale Best Offer Moto aanbieding kan voor Sicilië worden gewijzigd. Elke wijziging omvat de betaling van een boete, per overtocht, gelijk aan Euro 25,00, evenals eventuele tariefverschillen. De bovengenoemde boetes worden ook toegepast in geval van naamswijziging van de passagiers.
 • Een ticket dat is uitgegeven Best Offer Moto kan niet worden terugbetaald, zelfs niet gedeeltelijk. In geval van annulering wordt het ticket onderworpen aan een boete die gelijk is aan het totaal betaalde bedrag. Dit geldt automatisch voor alle passagiers die in dezelfde reserveringsprocedure zijn toegevoegd.
 • Aanbieding niet met terugwerkende kracht, noch cumuleerbaar met andere kortingen of promoties.
 • In principe kunnen speciale aanbiedingen niet direct in de haven worden gekocht op de dag van vertrek, maar moeten van tevoren worden geboekt.
 • Wanneer u een promotie opent die voorziet in het boeken van een voertuig, zal het personeel dat instaat voor het boarden het effectieve transport van dit voertuig bevestigen. Mocht dit niet in orde zijn, moet de klant een boete betalen.
 • In het algemeen, als het assistentiepersoneel in de havens anomalieën moet ontdekken in de boeking, in vergelijking met wat aanwezig is bij het boarden, zal de betaling van een boete vereist zijn.
 • De boetes komen over het algemeen overeen met de kosten van het maximale tarief in onze prijslijsten.

  We raden aan om de reis-annuleringsverzekering gelijktijdig aan te schaffen.
Lees Meer

Interessante Routes

Prijs per persoon voor alleen heenreis. Het toegepaste tarief kan variëren afhankelijk van de datum en tijd van vertrek, en van de bezetting van de veerboot. Het tarief is alleen geldig voor de aangegeven bestemming.