Methoden voor beveiliging en betaling

Op onze homepage zijn verschillende betaalmethoden beschikbaar voor de betaling van uw ticket: creditcard, PayPal en Amazon Pay.

 

 

Is een online betaling veilig?

Online boeken is niet alleen eenvoudig en praktisch, maar ook veilig!
Het online boekingssysteem voorziet in het invoeren van creditcardgegevens op onze homepage, die wordt beschermd door een 128 bit SSL-certificaat. De overdracht van informatie naar de beveiligde servers van de bank Intesa San Paolo is versleuteld. Beveiligingscontroles worden versterkt door de toegevoegde bescherming van Verified by

 

Visa en MasterCard SecureCode, verstrekt door het internationale creditcardbetalingsnetwerk en specifiek ontworpen om de betrouwbaarheid van online transacties te garanderen. Als u deze service voor uw creditcard heeft geactiveerd, wordt u na het invoeren van uw creditcardgegevens direct doorgestuurd naar de relevante website van uw bank, waar u de betaling van uw ticket kunt afronden door het invoeren van uw wachtwoord.


U kunt uw ticket ook betalen met een herlaadbare, prepaid of virtuele creditcard. Voordat u begint met betalen, moet u ervoor zorgen dat uw creditcard is ingeschakeld voor internet betalingen.
Een betaling is ook mogelijk met PayPal. Een van de meest wijdverbreide en beveiligde betaalplatformen: het enige wat u nodig hebt is een PayPal-account en u kunt aan de slag.


Als extra beveiligde betaalmogelijkheid voor uw ticket heeft u de mogelijkheid om rechtstreeks op onze homepage te betalen via uw Amazone-account: selecteer Amazon Pay als betaalmethode.
Hieronder vindt u alle details voor elke betaalmethode om de online betaling voor uw ticket veilig te maken

Credit Card

MOBY-carte-di-pagamento

U kunt creditcards (inclusief herlaadbare, prepaid of virtuele creditcards) gebruiken om te betalen voor Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express en Diners Club betaalnetwerken.
Om de betaling uit te voeren, moet u achtereenvolgens en zonder spaties het nummer van de creditcard met 16 tot 19 cijfers, de vervaldatum en de 3-cijferige veiligheidscode invoeren van de achterkant van uw creditcard. Voor American Express creditcards vindt u de 4-cijferige beveiligingscode in de rechterbovenhoek boven het creditcardnummer.
Het is NIET verplicht dat de voor de betaling gebruikte creditcard op naam van een van de reizigers wordt uitgegeven.
Betaal uw ticket met PayPal, de snelle en betrouwbare betaalmethode.

Paypal

MOBY-PayPal

Als u PayPal selecteert uit de aangeboden betaalmethodes, wordt u direct via een beveiligde verbinding doorgestuurd naar de website van PayPal: voer hier uw e-mailadres en het wachtwoord in, als u al een account heeft. Anders kunt u in een paar eenvoudige stappen een nieuw account aanmaken.
Als u voor deze betaalmethode kiest, wordt uw PayPal-account direct in rekening gebracht met het te betalen bedrag. Uw betalingsgegevens blijven vertrouwelijk.

Amazon

MOBY-Amazon-Pay

Amazon Pay vereenvoudigt uw online aankopen door uw betalingsgegevens die al zijn opgeslagen in uw Amazone-account te gebruiken voor het verwerken van ticketaankopen op de MOBY homepage. Hiervoor hebt u alleen de inloggegevens van uw Amazon-account nodig, een eenvoudige en veilige betaalmethode voor online betalingen.