Veerboten van het eiland Elba

Ontdek de laatste aanbiedingen voor de overtochten van en naar Elba op Moby Lines

Overtochten Elba

Boek de overtocht naar Elba online op Mobylines.nl: voor een vakantie in het teken van ontspanning en vermaak op het prachtige Italiaanse eiland.

Met de formule VERTREK EERDER, kunt u op dezelfde dag reizen met MOBY en TOREMAR met een vroegere afvaart dan de geboekte afvaart, indien beschikbaar.
365 dagen per jaar. In het hoogseizoen t/m 100 afvaarten per dag.

Elke 20 minuten is er een afvaart beschikbaar.

Banner-Elba-800x120-NL

Boek de overtocht naar Elba online op Mobylines.nl: voor een vakantie in het teken van ontspanning en vermaak op het prachtige Italiaanse eiland.

Het Eiland Elba is niet alleen het grootste eiland van de Toscaanse eilandengroep, maar ook het dichtst gelegen bij het vasteland en heeft daarom èèn van de mooiste panorama's tijdens de overtocht. In het zuiderlijke gedeelte van het eiland slaat de zee tegen witte rotsen en brede stranden. In het noorden stroomt het water in de kloven van de rotsachtige kust of in de kleine grotten van de ghaia ambrata.

Uw volgende strandvakantie verdient de kwaliteit en ervaring die alleen de overtochten van Moby naar Elba kunnen bieden voor de hele familie. Er zijn meerder dagelijkse afvaarten het hele jaar door en het duurt maareen klein uur voordat u de witte stranden en de kristalheldere zee bereikt.

Vanaf nu hoort Toremar bij de MOBY-groep!
Het aanbod van veerboten naar de Toscaanse archipel breidt zich uit. Nu kunt u online niet alleen een overtocht naar het Eiland Elba reserveren, maar ook naar het eiland Giglio, Capraia of Pianosa. Ga naar onze site toremar.it/en en reserveer een overtocht naar de Toscaanse eilanden.

Andere vaarroutes Elba

Reis met MOBY