Aanbieding 10% Heen- en Terugreis Corsica-Sardinië

Passagiers- en autokorting voor retourtickets van Corsica naar Sardinië

Twijfelt u tussen Sardinië en Corsica? Met MOBY kunt u beide bezoeken!

Met de lijn Santa Teresa-Bonifacio-Santa Teresa van MOBY heeft u de mogelijkheid om 2 droomeilanden te bezoeken. U kunt op dezelfde dag in amper 50 minuten heen en weer.

Dankzij de aanbieding, van 01/11/2023 naar 31/03/2024, kunt u profiteren van de fantastische 10% retour promotie.
De korting van 10% wordt toegepast op de passagiers- en autotarieven als u tegelijkertijd een retourticket boekt. De aanbieding zal worden voorgesteld tijdens het boeken, indien beschikbaar.

Ontdek de beste aanbieding!


Routes

Veerboten Corsica - Sardinië
Bonifacio - Santa Teresa di Gallura / Santa Teresa di Gallura - Bonifacio


Normen

  • Aanbod voor passagiers en auto's tot 5 meter lang (cat.1-2-3).
  • Een ticket uitgegeven met een 10% Retour aanbieding kan worden gewijzigd. Elke wijziging houdt de betaling in van € 10,00 als kostenvergoeding, naast de betaling van eventuele tariefverschillen.
  • Een ticket uitgegeven met een 10% Retour aanbieding kan worden geannuleerd. In geval van annulering, zal het ticket worden onderworpen aan de volgende sancties: 10% tot 30 dagen voor vertrek; 20% van 29 dagen tot 48 uur voor vertrek; 50% van 48 uur tot 4 uur voor vertrek. Geen restitutie indien de annulering minder dan 4 uur voor vertrek plaatsvindt.

Wij raden u aan om op hetzelfde moment een annuleringsverzekering af te sluiten.

Lees Meer

Interessante Routes

Prijs per persoon voor alleen heenreis. Het toegepaste tarief kan variëren afhankelijk van de datum en tijd van vertrek, en van de bezetting van de veerboot. Het tarief is alleen geldig voor de aangegeven bestemming.