"KWALITEITSKEURMERK" HET VIJFDE JAAR OP EEN RIJ

Die Moby schiffe sind die besten. Vertaald: "De Moby veerboten zijn de beste."

We varen opnieuw op de eerste plek

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar heeft de Blue Whale Company het kwaliteitskeurmerk "Beste in Italië-Service Kampioenen" gewonnen, uitgereikt door het Duitse Instituut voor Kwaliteit en Financiën. Deze erkenning, die niet alleen in Italië maar ook internationaal een van de belangrijkste is, is het resultaat van diepgaande en onpartijdige tests die zijn uitgevoerd door onderzoekers van het Duitse instituut, die met name de kwaliteit/prijsverhouding en de betrouwbaarheidsgaranties voor de consument analyseren.

Moby is in staat om een gevarieerde clientèle tevreden te stellen, die kan kiezen uit een verscheidenheid van reisroutes en -schema's, 365 dagen per jaar. Van familie die geïnteresseerd zijn in het doorbrengen van een rustige en leuke vakantie in het mooie Sardinië, jonge stellen die kiezen voor een romantisch weekend op Elba, tot vriendengroepen die houden van fietsen en kiezen voor de kronkelende straatjes van Corsica.
Succes verzekerd door een navigatiestijl met een lange traditie en ervaring op het gebied van maritiem transport, en een vloot die perfect voldoet aan de behoeften van alle soorten klanten.

De Maatschappij van de Gruppo Onorato Armatori heeft de eerste plaats gewonnen in de sector "Veerboten- en schepen", een titel die alleen de beste bedrijven kunnen dragen, resultaat van de consensus en de gunstige mening van duizenden mensen die hebben gekozen om te reizen op schepen van de Onorato Group en volledig tevreden waren met de aangeboden service.

"Wij feliciteren Moby met het uitstekende resultaat van deze vijfde editie van de studie 'Best in Italy - Champions of Service 2018/19' - becommentarieerde Christian Bieker, directeur van het Duitse Instituut voor Kwaliteit en Financiën - 'Champions of Service' is het grootste onderzoek in Italië, gebaseerd op bijna 200.000 beoordelingen van Italiaanse consumenten die geroepen zijn om de service van 900 bedrijven in meer dan 100 verschillende sectoren van de economie te evalueren. 79,2% van de klanten is zeer tevreden over de dienstverlening van Moby, die daarmee tot de top van de categorie 'Veerboten en schepenservice' blijft behoren.