Cabine en ligstoelen

Alle accommodaties in Moby Lines schepen

Moby Lines heeft werkelijk aan alles gedacht om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken te maken aan boord van onze veerboten. Hoe lang de overtocht ook duurt, u kunt prachtige cabines boeken, comfortabel en met complete inrichting, ook tijdens een overdaagse reis. U zult altijd heerlijk ontspannen reizen, ook dankzij de snelle service aan boord, zodat u fris en uitgerust op de plaats van bestemming aankomt. U kunt kiezen uit comfortabele cabines met 2 of 4 bedden, allemaal met interne service. De externe cabines hebben een raampje, de interne niet.

OVERDAAGSE OVERTOCHT
Overdag reizen betekend dat u van de overtocht kunt genieten en alle mogelijkheden kunt ontdekken die de Moby Lines veerboot u biedt. Als u ook een beetje wilt relaxen, raden wij aan een cabine voor een overdaagse overtocht te boeken. Zo halt u het beste uit de reis voor een zeer voordelige prijs.

BELANGRIJK
Vanaf april tot september wordt de cabine toegewezen tijdens de check-in, de sleutel wordt daarna weer ingeleverd bij het hiervoor verantwoordelijke infopoint in de veerboot.  
Voor toewijzing van de cabine (van oktober tot maart) of voor een gereserveerde ligstoel (gedurende het hele jaar) is het nodig u 30 minuten voor de afvaart te melden bij de receptie aan boord; de onaangemelde accommodaties zullen worden herverkocht.

De cabine voor gehandicapten zijn niet online verkrijgbaar vanwege de beperkte beschikbaarheid; u kunt ze telefonisch boeken met het nummer +49(0)611-14020.

Voor nachtelijke overtochten moet de cabine minstens èèn uur voor de aankomst in de haven leeg zijn.

Dubbele interne cabine zonder raampje (C2/C2G) Vierdubbele interne cabine zonder raampje (C4/C4N/C4G)