Weekend in Corsica

Een mini-cruise op het franse eiland

Gegarandeerd plezier op de veerboten van MOBY naar Corsica

Een paar dagen beschikbaar maar veel zin om te vertrekken?

Wat is er mooier dan naar Corsica te varen, een van de mooiste en wildste eilanden van de Middellandse Zee, met een ontspannen mini-cruise aan boord van de Moby!

De mini-cruises naar Corsica bieden u de mogelijkheid om de natuurlijke, historische en artistieke schoonheid van een eiland vol charme te ontdekken dat de bezoekers zal betoveren met zijn wilde natuur, ongerepte stranden, kristalheldere zee, gastronomische specialiteiten en handwerk.

Dankzij deze speciale formule kunt u Corsica ook in alle rust en autonomie bezoeken, zonder het gemis van het comfort en de kwaliteitsservice van de Moby veerboten.

Door het boeken van een Moby mini-cruise, heeft u in feite het gemak van 's nachts reizen, verblijven in de gezellige hutten van het schip, en genieten van zowel ontbijt en diner direct aan boord, en vergeet niet: uw auto of motorfiets kan mee aan boord, zodat u kunt rondreizen op het eiland in volledige vrijheid zodra u aankomt. De aankomst is gepland in het karakteristieke Bastia, belangrijkste toeristische haven van het eiland, maar ook bekend om de authentieke sfeer, vol met architectonische schatten, allemaal te ontdekken langs de smalle straatjes en de kronkelende steegjes. Vanuit Bastia, een mijlpaalstad in Opper-Corsica en toegangspoort tot het eiland, is het dan mogelijk om de omgeving te ontdekken en unieke plaatsen te bezoeken zoals Cap Corse, een strook land van 40 km lang omringd door kleine vissersdorpjes, of het gebied van het Rode Eiland (Ile-Rousse) in het hart van de Balagne regio, beroemd om zijn prachtige stranden, terwijl degenen die met de auto reizen door kunnen naar naar Calvi en Ajaccio.

En na een lange dag tussen de schoonheden en de duizendjarige geschiedenis van het eiland, bestaat er geen betere manier om bij te komen aan boord in het comfort van uw eigen hut, de uitstekende gerechten van het à la carte restaurant of de zelfbedieningsmenu's en de vele diensten die op het schip beschikbaar zijn!

Dit alles en nog veel meer is Moby's mini-cruise naar Corsica, een kleine vakantie van een weekend!

Op dit moment zijn reserveringen voor mini-cruises op Corsica niet actief, maar als u de volgende georganiseerde mini-cruise niet wilt missen, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de wereld van Moby.